Dogify-approved: DONQUE


Dogify / maandag, maart 4th, 2019

Er zat ongeveer 10 minuten tussen het moment dat Mila mij introduceerde met dit kledingmerk en het moment waarop ik besloot dat ik absoluut overtuigd was.Door de zorgvuldig gekozen materialen zijn de kledingstukken draagbaar, comfortabel en van mooie kwaliteit. Verder zijn de grafische ontwerpen van de honden- en kattenrassen strak, stijlvol maar tegelijkertijd toch stoer. Ook niet geheel onbelangrijk: Eindelijk een manier gevonden om van de daken te schreeuwen dat jouw huisdier de aller allerleukste is zonder jezelf compleet voor schut te zetten.

Je kunt je trui of T-shirt namelijk geheel naar eigen smaak customizen… Het werkt als volgt: Je selecteert de kleur, het juiste hondenras en geeft indien gewenst aan welke naam er onder de afbeelding geplaats moet worden. Staat jouw hond er niet bij? Of vind je dat er wat aanpassingen gedaan moeten worden aan het bestaande design? Laat een bericht achter op de website van DONQUE en ze creëren met alle liefde een prachtig custom-made design waar jij echt blij mee zult zijn!

Leuk om te weten: DONQUE gelooft dat niet alleen huisdieren, maar ook kledingstukken soms een tweede kans verdienen. Daarom hebben zij het “asiel” in het leven geroepen. Deze pagina van de webshop is er volledig op ingericht om (met flinke korting) voor kledingstukken die om wat voor reden dan ook nog geen passende eigenaar gevonden hebben, toch een geschikte koper te vinden!

Veel plezier met shoppen!

Liefs,
Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.