5 x Stylish & Comfy Schoenentips


Dogify / maandag, april 22nd, 2019

De dikke gebreide truien in de kast heb ik eindelijk durven in te wisselen voor luchtige, vrolijke lentekleding. Na het herontdekken van de verschillende kledingstukken waarvan ik alweer bijna vergeten was dat ik ze had, kom ik altijd tot de conclusie dat ik nu ook écht nieuwe schoenen nodig heb. En dan vooral het type schoen waarmee ik mijn outfits af maak, maar waarmee ik ook snel de deur uit kan rennen met de honden. Welke schoenen zijn comfortabel maar toch fashionable? Hier 5 tips!

 

 

 

Tip 1 Dierenprint sneaker

Heel veel dierenprintjes! Het was je misschien al opgevallen dat we in broeken jurkjes en blouses weer overal dierenprintjes zien, maar ook op je schoenen kunnen deze niet meer ontbreken! Deze comfortabele gymp van Maruti zag ik bij Daniëlle. Hiermee ben je klaar voor een lange stadswandeling én ben je voorzien van een subtiele dierenprint.

 

 

 

Tip 2 Vans maar dan comfy

Hartstikke leuk die Vans, maar iedereen die al eens een lange dag op de ‘originals’ heeft rondgelopen weet dat een extra zooltje geen overbodige luxe is. Gelukkig is de plateauzool weer helemaal terug van weggeweest. Het ziet er niet alleen leuk uit maar loopt ook een stuk lekkerder! Zelf koos ik voor de bruine variant omdat ik het fijn vind als de zool niet wit is zodat ik er ook het bos mee in kan.

 

 

 

 

Tip 3 De kleurige sneaker

Sneakers in felle kleuren mogen ook niet meer ontbreken in je kledingkast. Deze van Karhu zitten ontzettend lekker en je voelt je meteen fashionable wanneer je deze onder je makkelijke spijkerbroek aantrekt. Wat minder fan van deze kleuren? Gelukkig is er genoeg keuze tussen eindeloos veel hippe combinaties.

 

 

 

 

Tip 4 Hip en hufterproof

Timberlands zijn ontzettend fijn omdat ze eigenlijk onverwoestbaar zijn. Wordt het toch nog een regenachtig voorjaar, dan kan je met deze boots gewoon door plassen heen wandelen want ze zijn zowel water- als vuilafstotend. Wel zo leuk zijn de nieuwe kleuren van de ‘ice cream’ collectie. Naast de rosé gouden details maken de glitters in de zool het écht af!

 

 

 

 

Tip 5 zomerse Dr. Martens

Hartstikke leuk die stoere Dr. Martens, maar wel erg warm voor deze zonnigere tijden. Deze sandalen van Dr. Martens maken je outfit op dezelfde manier af als je gewend bent van zijn winterse broertje maar zijn toch net wat luchtiger onder je jurkje. Ze lopen super lekker en een groot voordeel; je hoeft ze niet zo in te lopen (wat normaal bij je Martens nogal een struggle kan zijn)!

 

 

Liefs,
Mila

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.