HELP JE HOND DE ZOMER DOOR: 5 Producttips om het hoofd van je hond koel te houden!


Dogify, Lifestyle / zondag, juni 2nd, 2019

 

1. Neem een frisse duik!

Met dit gemakkelijk op te zetten hondenzwembad geef jij je hond de mogelijkheid zichzelf te koelen! Daarnaast zorgt het voor heel veel speelplezier. Heb je moeite met het vinden van het juiste zwembad?!  Klik hier om mijn favoriete badje te bestellen!

2. Verkoelende speeltjes – All for paws Ice Ball

Er bestaan verschillende verkoelende speeltjes die je vult met water, even in de diepvries legt en vervolgens aan je hond geeft. Het is een leuke en simpele manier voor je hond om wat warmte kwijt te raken. Klik hier om dit balletje van All for paws te bestellen!

3. Koelmatje – Aqua Coolkeeper koelmat

Met behulp van de verkoelende gel verwerkt in het product heeft je hond de hele zomer een prettige, koele plek om zich terug te trekken en lekker te gaan liggen. Het werkt heel easy: Je dompelt het matje in koud water, vervolgens absorbeert het matje de koelte van het water en is het klaar voor gebruik! Moeite om de juiste keuze te maken? Klik hier voor mijn favoriete koelmat!

 

Verkoelend hesje –  Aqua Coolkeeper Jacket

De werking van dit product is vergelijkbaar met de koelmat maar het heeft één groot voordeel: Dit verkoelende jasje is ook geschikt voor beweeglijke honden die niet graag op één plek liggen. Je koopt het via de volgende link .

Ijsje!

Op internet zijn verschillende recepten te vinden om zelf ijsjes te maken voor je hond. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het liefst niet téveel tijd en moeite steek in de bereiding van hondenvoedsel en exact om deze reden sprak de ijsmix van Smoofl me heel erg aan! De kleurtjes maken het leuk voor het oog en water is het enige ingrediënt dat je nog toe moet voegen. In de volgende youtube video zal ik de mix zelf uitproberen en laat ik jullie weten of het product CRAP of FAB is! Kun je niet wachten?! Klik hier om de mix voor ijsjes te bestellen! 

 

Liefs,

Danielle!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.