DANIËLLE KRIJGT EEN PUPPY!


Dogify / dinsdag, juni 25th, 2019

Nog even wachten en dan is het zover: mijn vriend en ik gaan op 20 augustus onze black and tan labradoodle pup ophalen! Hij komt wat eerder dan gepland: idealiter zouden we pas eind 2019 een pup in huis nemen, maar het lot heeft bepaald dat wij het voor ons perfecte hondje al gevonden hebben.

 

De komende weken zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van meneer Litt aangevuld met de leukste producten om aan te schaffen als je zelf een pup in huis neemt.

 

Op het moment van deze foto is de pup 2 weken oud en waren zijn oogjes net een paar dagen open! We waren de allereerste mensen die op bezoek mochten komen bij het nest en zodra we de black and tan reu naast zijn broertjes en zusjes zagen liggen waren we direct verkocht…

We hebben lang getwijfeld over welk ras wij zouden nemen. Belangrijk voor ons was dat de hond niet of nauwelijks verhaart en hij een zacht karakter heeft. Na informatie te hebben gezocht over verschillende rassen zijn wij in contact gekomen met zowel een labradoodle fokker als een fokker van de Italiaanse waterhond. Beide fokkers hebben ons super goed geadviseerd. Ook over het fokbeleid (zoals het testen op erfelijke aandoeningen en het opvoeden in huiselijke omgeving) waren we heel erg te spreken! Na wikken en wegen zijn we voor een oriënterend gesprek op bezoek gegaan bij de labradoodle fokker uit Nederweert. Uit de gesprekken die ik met haar voerde kwamen vooral haar kennis, passie en liefde voor honden naar boven. Ik was erg onder de indruk toen ze vertelde dat ze door de jaren heen al veel hulp- en blindengeleidehonden heeft gefokt. De honden die ze rond heeft lopen waren allemaal erg vriendelijk, rustig en zacht van karakter. Het goede gevoel bij de fokker, de goede gezondheid van de pups die ze fokt én het knappe koppie van Litt hebben uiteindelijk de doorslag gegeven: welkom bij de Dogify-familie Litt!

Liefs,

Danielle

Reacties op “DANIËLLE KRIJGT EEN PUPPY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.