Dogify-approved: DOGAHAVES


Dogify / vrijdag, augustus 23rd, 2019

Ben jij inmiddels wel een beetje uitgekeken op het assortiment van de standaard dierenwebwinkel? Dat begrijpen wij helemaal! Toe aan een stijlvolle site met moderne dog musthaves die behalve functioneel ook modieus zijn? Dan moet je echt even een kijkje nemen op de site van Dogahaves! Je hoeft niet meer uren te scrollen naar leuke producten want alle hippe producten zijn al geselecteerd. Of je nu op zoek bent naar een trendy hondenkussen dat past in je interieur, een mooie halsband die matched bij dat ene jurkje of naar goede natuurlijke verzorging voor je hond, je gaat zeker iets leuks vinden.

Alweer een tijdje geleden kwam ik het account van Dogahaves tegen op Instagram. Leuke foto’s van teckel Storm en dwergkees Wolf worden afgewisseld met de zussen achter de website; Shirley & Lynn. De ene keer samen in een hip café, de andere keer in een stylish interieur, het is net of je een magazine leest. We waren dus ook super enthousiast toen we samen gingen werken! De komende tijd zullen jullie dus vaker spullen van Dogahaves tegenkomen in onze blogs en video’s. Om te website te introduceren heb ik alvast een unboxing video voor jullie opgenomen (zie onder).

leopard goud hanger halsband hond

Vorige week zag ik dus weer een ontzettend leuk nieuw product voorbij komen: deze luipaard hanger! Voor je hond?! Ja! Maar dus ook één voor jou. De  hanger is een leuk accessoire voor je hond die je aan de halsband kan bevestigen Naast de hanger voor je hond zit er dus ook een kleiner hangertje bij voor het baasje. Deze hanger kun je bevestigen aan je ketting of armband. Hierdoor kun je matchen met je hond! Ze zijn er in goud en zilver en je vindt ze hier.

Veel plezier met shoppen!
Liefs,
Mila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.