5 PUPPY LIFEHACK PRODUCTEN


Dogify / woensdag, september 4th, 2019

Iedere hondenbezitter kent wel het standaard boodschappenlijstje bij aankoop van een pup. Denk hierbij aan de meest voorkomende producten als een bench, voerbak en speeltjes. Toch zijn er een aantal minder vanzelfsprekende producten die mijn leven als kakelverse puppy eigenaresse een stuk gemakkelijker maken. Voor jou heb ik ze even onder elkaar gezet!

  • Oprolbare hondenmat Labbvenn

Super licht, voorzien van handvaten en ook nog eens stijlvol! Dit matje is voor ons een echte lifehack. Een verjaardag, kantoordag of avondje op het terras is niet langer een probleem! Met dit oprolbare matje heeft jouw hondje altijd een fijne plek om op te liggen, wat het een stuk gemakkelijker maakt om hem overal mee naartoe te nemen! Kopen doe je hier!

  • Draagtas Mutts & Hounds

Zeker in de eerste weken van het leven van je pup is hij/zij nog niet in staat grote afstanden lopend af te leggen. Met deze draagtas vervoer jij je hond comfortabel én veilig. De tas kost 120-140 euro en kan je kopen via deze link!

onbekend.jpeg

 

  • Trixie hondenautogordel

Niet zo fancy, wel heel praktisch als je altijd onderweg bent. Klik hier.

  • Opvouwbare drinkbak

Heel makkelijk schoon te houden door het gladde materiaal. Gewoon te koop via Bol.com.

Afbeeldingsresultaat voor opvouwbare drinkbak

 

  • Simple Solution Spray

Zeg maar houdoe tegen vieze vlekken en onverdraagbare geurtjes! Klik hier!

onbekend.jpeg

 

Liefs,

Danielle

 

 

Reacties op “5 PUPPY LIFEHACK PRODUCTEN

  1. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar nu ik je bericht lees moet ik echt zeggen dat je website een plezier is en me veel plezier brengt 🙂 Ga alsjeblieft door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.