Een trendy hondenhuis


Dogify / donderdag, september 26th, 2019

Helaas worden de dagen weer korter en kouder, maar binnen zitten is geen straf in een gezellig huis! Heb jij al een mooie bank met een bijpassend vloerkleed en het gevoel dat de mand van je hond je styling om zeep helpt? Wij hebben wat ideeën op een rij gezet zodat zelfs de voerbakken matchen met je salontafel. Zo wíl je toch lekker binnen zitten?!

Voor de hond: Voerbak ; Deken ; Hondenbed  Voor jou: Roze fauteuilWandkast ; Hanglamp ; Spiegel ; Bladeren slinger (hoeft geen water).

Niets zo cosy als roze. Deze fauteuil is een echte eyecatcher in je interieur. Als jij op zo een troon zit kan je hond natuurlijk niet achterblijven! Deze mooie hondentroon van Dogahaves laat je hond zich ook een echte koning/koningin voelen.

Voor de hond: Mand ; Voerbak ; Deken  Voor jou: Bank ; Manden ; Plantenbak ; Salontafels ; Wandrek. In de plantenbak staat een mooie cactus Euphorbia trigona.

 

Een grote grijze hoekbank, daar word ik blij van! Deze mand straalt precies hetzelfde uit en maakt mijn woonkamer echt af. De betonnen plantenbak en voerbak geven een extra stoere look. De opbergmanden zijn ideaal om alle los slingerende hondenspeeltjes in te gooien en zorgen voor een opgeruimd huis. Litt is in ieder geval helemaal gelukkig met zijn mooie spullen in huis.

 

 

Voor de hond: Drinkbak ; Hondenbed ; Deken  Voor jou: Bank ; Koeienvel ; Vloerlamp. De plant achter de bank is een Alocasia Zebrina.

Strakke uitstraling en rechte lijnen. Zie dat maar eens te vinden in hondenspullen! Dit hondenbed en de drinkbank passen perfect bij een interieur met liefde voor design. Het koeienvel, het cosy kleed maar ook de plant maken het geheel iets warmer. Een leuk detail is dat de Zebrina plant een ontzettend leuk patroon heeft op de stengels.

Voor de hond: Voer- en drinkbak ; Poef ; Tipi ; deken  Voor jou: Bank ; Kussens ; Vloerkleed ; Wanddecoratie. De plant die de show steelt in mijn interieur is een grote Monstera deliciosa.

Deze bank was sowieso de beste beslissing ooit. De bank staat namelijk laag bij de grond waardoor er geen ballen onder kunnen rollen, echt ideaal! Otis trekt zich graag terug in de tent op zijn warme deken terwijl Yuna kiest voor de poef naast mij. Planten mogen nooit ontbreken in mijn huis maar het meest tevreden ben ik toch echt met de voer- en drinkbak wat echt een soort kunstwerkjes zijn!

 

Voor de hond: Voer- en drinkbak ; Hondenbank ; Deken  Voor jou: Jute vloerkleed ; Hanglamp ; Lichtslinger ; Boekensteun ; Kastje

Licht en natuurlijk, zo blijft het ook in de herfst gewoon lente in je huis. Deze hondenbank is zo mooi dat het gewoon lastig is om zelf nog tevreden te zijn met een bank, daarom ontbreekt deze ook in het plaatje. Het vloerkleed en de lamp zorgen voor een buitengevoel in je huis. Het kastje en de voer- en drinkbak geven een Scandinavisch sfeertje en maken het geheel af.

Geïnspireerd geraakt van al dit moois? Of zit er toch niet helemaal iets tussen voor jou? Op www.dogahaves.nl  vind je nog veel meer trendy hondenspullen die echt een aanwinst zijn voor je interieur. Neem zeker een kijkje en laat ons weten via Instagram of Facebook waar jij heel blij van wordt in huis!

Liefs,
Mila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.