Over Daniëlle en Mila

-Daniëlle-

Psychologie studeren en ondernemen is soms lastig te combineren maar is toch de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Lifestyle, social media en honden zijn dé dingen die mij gelukkig maken. Het liefst brainstorm ik de hele dag over nieuwe content, leuke samenwerkingen en de juiste manieren dit de wereld in te sturen maar alleen met mijn twee favoriete collega’s Harvey en Chief. Omdat ik nog bij mijn ouders woon bestempel ik de rakkers graag als “kleine honden broertjes”. I guess dat dit mij dan een hondenzus maakt in plaats van hondenmama. Na begin 2018 impulsief een eigen webwinkel genaamd Designer Dog geopend te hebben werd de passie voor ondernemen alleen maar groter. Ik miste een plek waar lifestyle en liefde voor honden online samenkomen. Precies in die periode liep ik Mila tegen het lijf en je raadt het al: Dogify was geboren…

-Mila-

Altijd te weinig plek op de bank, nog even dat rondje buiten als het nét begint te regenen en de witte haren uit je panty halen die er op de een of andere manier altijd helemaal doorheen steken. Het was de normaalste zaak toen ik bij mijn ouders woonde, samenleven met honden. Toen ik het huis uit ging ontdekte ik pas wat een gemis het kan zijn als die vanzelfsprekende aanwezigheid ineens weg is! Ik werd een klein kind dat bij elke voorbijlopende hond vroeg of ik hem/haar alsjeblieft mocht aaien. Op mijn 22ste, wonend in een studentenhuis besloot ik dat het tijd werd voor een eigen hond. Toen ik eenmaal samenwoonde met mijn vriend kon alleen een tweede hond mij nog gelukkiger maken. Nu ben ik dus de 24 jarige student dierwetenschappen met de twee poedels samenwonend op een twee-kamerappartement.

En wat is er nu leuker dan samen met je hond naar een hondenfestival? Daar kwam ik Danielle tegen en al snel was het duidelijk dat wij samen Dogify gingen lanceren. Vele middagen brainstormen in cafeetjes met honden onder onze stoelen en op schoot. Met al onze ideeën hoop ik vooral dat jullie inspiratie krijgen over hoe je hond jouw leven nóg leuker kan maken (en hoe je daardoor automatisch een gelukkigere hond krijgt)!